Knockout City - Tippek a Reborn Heroes eventhez!

knockout_city_heroes_reborn.jpg

Sziasztok!
Ma a Knockout City eventjéhez írok Nektek pár tippet részletesen, gyertek velem ma is!


Nagyot szólt a bomba, amikor bejelentette a Velen Studios és az EA, hogy idén azaz 2022.06.01-én Free to Play modelre váltanak majd. Az ingyenességnek hála egészen sokan letöltötték a játékot, és elkezdtek vele játszani!

Nézzük az eventet:
Az event 2022.06.21-én indult. A lényege pedig az, hogy a karaterünket szuper képességekkel ruházhatjuk fel és 14 napig élvezhetjük a különleges képességeinket.

Most pedig vessünk egy pillantást a képességekre, amelyeket az event alatt választhatunk:
- Super Double Jump (Duplán tudunk ugrani a karakterrel, tehát 2x)
- Super Tackle Strike
(A szerelésünkkel megsebezzük az ellenfelet)
- Super Healing Powers
(Ha elveszítünk egy életünket, ha egy bizonyos ideig nem kapunk találatot, akkor vissza tudunk gyógyulni)
- Super Charge-Up
(Passzt vagy elkapást követően azonnal charge-os lesz a labdánk)
- Super X-Ray Vision
(Átlátunk a falon)
- Super Strength
(Feltudjuk kapni a brawlereket, és eltudjuk őket dobni)
- Super Ballform Bounce
(Ha Ballform-ban rá érkezünk egy dobbantóra, akkor aktíválódik az Ultimate képességünk)



Most pedig, hogy ismeritek az event összes képességét, nézzük meg, hogy pályára lebontva hogyan érdemes őket kiválasztani magunknak, hogy eredményesek lehessünk!

Hollowood Drive In: Xray Vision, Super Strenght, Super Tackle Strike
Miért ezeket válaszd:
Xray Vision: Az első és legfontosabb, hogy ezen a pályán gyakran változnak a környezeti tényezők, a meccs közben különböző tematikájú építmények nőnek ki a talajból, ami a legváratlanabb pillanatban történik meg, annak érdekében, hogy minél jobban a reflexeinkre legyünk utalva. Az épületeknek hála nem fogjuk látni az ellenfeleinket, de az Xray Visiont választva mindig tudni fogjuk az ellenfelünk pontos pozícióját.
Super Strength: Ha az épületek nem állják utunkat, akkor a Hollowood Drive In egy eléggé nagy terű nyitott pálya, simán alkalmas arra, hogy felkapjuk valamelyik brawlert és kidobjuk vele a másikat, vagy éppen ki is hajíthatjuk a pályáról az ellenfelet.
Super Tackle Strike: Ezen a pályán nagyon jól megtudjuk lepni az ellenfelet, főleg akkor ha éppen változnak az építmények, és volt mögötte valaki, azt például a Tackle Strike-al meglepve meg is sebezhetjük, vagy éppen ki is üthetjük.

Ezeken a képességeken kívül még meg kell említeni a Ballform Bounce-t is, amely erre a pályára rossz választás lenne, még akkor is, ha a pálya alapból nyitott és bizonyos időközönként változnak a körülmények a különböző építményekkel, mert azonnal, ahogy „kinő a földből” az építménysor, nem lesz effektív ez a képesség, mert lesz hova elbújni az Ultimate elől.

Concussion Yard: Strength, Tackle Strike, Ballform Bounce
Miért ezeket válaszd:
Super Strength: Ez a pálya egy lerombolt, bezárt iskola. Tudom, hogy azt gondoljátok, hogy ez nem lényeges információ, de mégis az, ugyanis az épület romjai még állnak, és amelyek egyben vannak azok mind az ablakok. Ebből kifolyólag érdemes ezt a képességet választani, ugyanis az ablakon kitudjuk hajítani az ellenfelet, és szinte esélytelen neki visszaejtőrnyőzni.
Super Tackle Strike: Itt a játékosok nagy része általában az ablakoknál csoportosul, ott ahol a labdalelelőhelyek vannak, ezt bevédve választhatjuk a Super Tackle Strike-ot, hogy távol tartsuk őket a labdáktól, és mivel a játékban nagyon kevésszer passzolnak a játékosok, így védtelenek az ellenfelek.
Ballform Bounce: Alapvetően ez a pálya is eléggé nyitott és ha sikerül megkaparintani a labdát az ellenfélnek, vagy nekünk, akkor a harc a nagy területre csoportosul, ahol viszont nagyon jól lehet alkalmazni az Ultimate képességünket.

Galaxy Burger: Tackle Strike, Double Jump.
Miért ezeket válaszd:
Super Tackle Strike: Itt a választás oka annyi, hogy a pályán gyakran beszaladnak egy fedet helyre a mozgó ajtón keresztül, és a beszaladókat le lehet sebezni.
Double Jump: Felfelé senki sem összpontosít, megtudjuk őket lepni a Dupla ugrással.

Fontos, hogy ezen a pályán kerüljétek el a „befutásokat”, főleg labda nélkül. Mivel sokan azt a stratégiát követve játszanak ezen a pályán, hogy beszaladnak, jó eséllyel lesz náluk már labda, amivel könyörtelenül tüzelnek is.


Back Alley Brawl: Super Strength, Super Tackle Strike
Miért ezeket válaszd:
Super Strength: A pálya adottsága miatt, ugyanis ezen a pályán létezik egy „szegély”, ahol ha nem ugrunk át beleesünk és meghalunk.
Super Tackle Strike: A labdahelyek megvédése miatt, mivel általában olyan helyen vannak ezen a helyen a labdák, ahol ha leesünk akkor vége is van.

Lockdown Throwdown: Strength, Super Tackle Strike
Miért ezeket válaszd, ha módódban áll:
Super Strength: A pályén lévő „örtorony miatt”, ami Cage ball-okat lő ki, és ha nem sikerül elkapni, akkor lehajíthatjuk a mélybe az ellenfelet.
Super Tackle Strike: Passz hiányában sokan úgy próbálnak labdához jutni, hogy az „örtoronyból” kilőtt labdát próbálják elkapni, tehát érdemes őket megpróbálni szerelni, a képességünknek hála így kioszthatunk pár ingyen sebzést is.

Rooftop Rumble: Super Strength
Miért ezt válaszd: A Rooftop Rumble egy olyan pálya, amit egy híd köt össze. A híd közepén van egy labdalelőhely, ezt kihasználva, hogy gyakran ott átfutva szereznek sokan labdát könnyedén lehajíthatóak a hídról az ellenfelek.

 

Knockout Roundabout: Xray Vision, Strength, Super Healing Power
Miért ezeket válaszd:
Xray Vision: A Knockout Roundabout egy városi pálya, effektíve egy városban csap össze a két csapat, és viszonylag nagy távolság van köztük, fontos tudni, hogy éppen honnan érkezik az ellenfél csapata, ezért jól jön a Xray Vision ezen a pályán. Főleg akkor, ha egy összeszokottabb csapat játszik, mert tudnak egymásnak „infózni”, hogy ki hol van
Super Strenght: Itt hatványozódhat az a probléma, hogy nem igazán passzolnak a társak, így a labdahiányt áthidalva érdemes kiválasztani ezt a képességet, amellyel akár azonnal ki is dobhatjuk az ellenfelet.
Super Healing Power: Pontosan a két csapat közti távolság miatt van esélyünk arra a Super Healinget választva, hogy egy egész szíves kis karaktert varázsoljunk maguknak.

Jukebox Junction: Double Jump
Miért erre essen a választásod:
A Jukebox Junction-ön gyakran jár a vonat, ezért érdemes a Double Jumpot kiválasztani, ugyanis a vonat egy folymatos falat és problémát fog képezni a két csapat köze, ezt áthidalva, a magasból meglepve érdemes próbálkozni.



Alien Smash Site: Xray Vision, Super Strength
Miért ezt válaszd:
Xray Vision: Ez a pálya egy istálló, amely tulajdonképpen a levegőben lebeg, és tulajdonképpen egészen jól jön, ha látjuk, hogy honnan jön az ellenfél, mert le tudjuk zárni a szöget, amellyel megkönnyítjük az érkező labdák elleni védekezést, esetleges viszamozgást, mert látjuk, honnan támadnak.
Super Strength: Mint említettem, ez egy olyan istálló, amely a levegőben lebeg, és a közlekedés A-ból B-be és úgy néz ki, hogy rá kell állni egy ufóra, amellyel elérhetünk ahová szeretnénk, szóval érdemes felkapni az ellenfelet, és kihajítani a messzi-messzi galaxyisba!

Ezek tehát a tanácsaim pályákra lebontva, de mi van akkor ha az általad választott képességet nem tudod kiválasztani?
Ami itt nagyon fontos, hogy „választási köreink” vannak, amely egy bizonyos idő után lejár, akkor pedig automatikusan fogtok kapni valamilyen képességet, és nagy valószínűséggel nem tudjátok a pályához igazítani ezáltal a választási stratégiátokat, ilyenkor érdemes egy kicsit passzívabb játékstílust felvenni és megfigyelni, hogy egy adott körben az ellenfél milyen képességet használ ellenünk (ez egyébként látszik a karaterek sziluetje alatt) és ahhoz igazítva próbáljatok meg választani, mindjárt ki is is térek arra is, hogy melyik képesség mit verhet meg, csak olvassátok tovább a cikket!

Melyik képesség melyiket veri meg az adott szituációban:
Ballform Bounce vs Super Strength (Összegömböjödsz, és mielőtt elérnéd a dobbantót felkapnak és kidobhatnak)
Super Charge Up vs Super Tackle Strike (Mielőtt eldobhatnád a chargos labdát szerelhetnek, és ezáltal nem tudod kihasználni)
Double Jump vs Xray Vision (Hiába ugrassz magasra, ha látja az ellenfeled, akkor nagy előnyt nem tudsz belőle kovácsolni.
Super Healing Power vs Super Strangth (Vigyázz, mert ha felkapnak, semmit nem ér a visszagyógyulási képességed)
Super Tackle Strike vs Super Strength (Ha elrontod a szerelést az ellenfeled felkap és kihajít).

Így sikerült az Én Reborn Heroes eseményem:



Ezzel pedig meg is köszönöm, hogy ezt is elolvastátok!

Ha nem szeretnétek lemaradni a tartalmaimról, akkor
IRATKOZZATOK FEL A YOUTUBE CSATORNÁMRA, vagy a CSATLAKOZZATOK A DISCORD SZERVEREMHEZ , vagy kövessetek INSTAGRAMON vagy a TWITTEREN.


A bejegyzés trackback címe:

https://gamewithme.blog.hu/api/trackback/id/tr4817871423

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Game With Me

A blogot azzal a céllal hoztam létre, hogy játékokról írjak rajta, esetleg oktatójelleggel

Friss topikok

Címkék

1.part (1) 1. rész (1) 100-as szint (1) 15hp (1) 1v1 (1) 1 part (1) 1 rész (1) 2. rész (1) 2021 arany (1) 27 pieces deck place (1) 2v2 (2) 2 part (2) 3v3 (1) 3 new trick (1) 3 rész (1) 4 db (1) 5v5 (1) 5 new trick (1) 5 új trükk (1) 6lépés (1) 90 degrees (1) 9 deck (1) @gamewithmeblog (2) a (1) ability (4) acces (1) account (3) account cheat (1) achievements (1) action (1) activision (1) activision blizzard (1) adat (1) adatok (1) add (1) addictive (1) adding (1) adventures (1) advice (3) advices (2) AE Eletronic Arts (1) aggro (1) ajándék (1) akartál (1) aladin (1) all-star (2) all-star blast (4) all star (2) all star blast (2) amara (1) amercan dad (1) american (1) american captain (1) american dad (1) amerika (1) amerikai fater (1) amit (1) analóg (2) analysis (1) analyzing (1) android (2) android phone (1) animal (4) animals (1) answer (3) anticheat (1) apex (2) apex banned account (1) apex legends (2) Apex Legends (2) Apex legends bann for no reason (1) app (2) application (1) apps (1) ar (1) arany (2) area (1) arena (4) art (1) article (21) arts (1) ar burst striker rifle (1) assasin (1) assasin creed (3) Assasin Creed Brotherhood (1) Assasin Creed Origins (1) Assasin Creed Vallhalla (1) attack (4) autochess (1) axe (1) azoth (1) a magyar póker élet hétköznapjai (1) b (1) back (2) back toss tutorial (1) ball (4) ballformbounce (1) ban (1) bankkártya (1) bann (2) banned (2) bans (1) bar3d (1) bar3d poker (1) bard (1) bárd (1) barnusrl (1) barnusrlttw (1) baseball (1) baseball bat (2) based (1) basic (1) basic ball (1) bat (1) batman (2) battle (14) battlefield (1) battleground (1) battlegrounds (3) battlegrounds heroes (1) battlegrounds tier (1) battleground builds (1) battleroyale (5) battles (1) battle of the bans (1) battle royale (4) be (1) beach (1) beachfield (1) bear (1) beast (1) befejezés (1) beginner (2) bejegyzés (9) bejelentés (1) bejelentkezés (1) belépés (1) bemutató (2) best (1) best battle royale (1) best free games 2022 (1) best game 2022 (1) better (1) Beyond Good and Evi (1) Beyond Good and Evil 2 (1) be patiant (1) bg (3) bird (1) biztonság (1) black (1) blast (3) blizz (2) blizzard (19) blizzard activision (1) blizzard entertainment (1) blizzard support (1) block (3) blog (36) blog.hu (2) blogger (2) blogpost (2) blog bejegyzés (1) bluestack5 (2) Bluestacks (1) board (3) boardcontrol (1) boardgame (2) bob burger falodája (1) bob burges (1) bödvar (1) bomb (8) bomba (4) bombball (2) bomber (3) bombergounds reborn (1) bombergrounds (3) bombergrounds reborn (3) bomberman (2) Bomberman (2) bombermania (4) bombs (1) book (1) books (1) box (2) Brad Pitt (1) brain (1) Braun (1) brawl (10) brawlhalla (3) Brawlhalla (2) brawlhalla grandslam (1) brawling (1) brawstars (1) Breakdown (1) brian griffin (1) brick (1) bronze (1) brynn (1) build (4) buildguide (1) building (7) buildings (1) builds (1) bunyó (2) busher (1) bussiness tour (1) button (1) buy (1) buying (1) c4 (1) cable (1) california (2) campfire (1) cancel culture (1) capital city (2) car (1) card (12) cardgame (18) cardgames (4) cardmages (1) cardpack (1) cards (4) card game (4) cars (1) cart (1) cassidy (1) cast (1) casual (2) cat (2) chair (1) challange (3) challanger (1) champion (1) champions (1) changes (1) changeslog (1) channel (4) character (8) characterguide (1) characters (2) charge (1) charge trow (1) charge up (1) charry blossom (1) chat (1) cheat (1) cheating (1) cherry blossom (1) chest (1) chest opening (1) Child of Ligth (1) china (1) choose (1) Chris Evans (1) cikk (10) city (3) classic (1) clean (1) cleaner tips (1) cliens (1) climb (8) climbing (2) climbs (1) climbtechnique (1) climb down (1) climb tutorial (1) climguide (1) co-op (1) code (1) collect (1) collectible (1) collective (1) combination (2) combo (2) combos (1) comeback (1) comedy (1) comedy central (1) comedy club (1) coming his year (1) coming in 2022 (1) comment (2) common (3) communication (1) community (5) compact (1) compatible (1) competitive (2) complete (1) consol (1) console (6) contact (1) content (7) Control (1) control (3) controller (9) controller case (1) controller expert (1) controller tips 2022 (1) controls (1) control time (1) correct (1) correct settings (1) cover (1) covid19 (1) crafting (1) crates (1) creative (1) creator (1) cris (1) cris griffin (2) critica (1) csalás (1) csatorna (3) csipesz (1) csoport (1) CThun (1) CTHUN (1) Cthun (1) damage (2) danger (1) date (1) dc (4) dcmarvel (1) death (1) deatharattle (1) deathrattle (1) deck (2) deckbuilding (1) decklist (1) decks (1) decktype (1) defend (1) defense (5) defensive (1) demon (1) desenchanting (1) destroy (1) develop (1) develope (1) developer (2) developers (2) developes (1) dezinformation (1) dia (1) diamond (1) diamond8 (1) dinner (1) direction (1) dirty (1) discord (36) disney (1) divineknockout (1) doboz (1) dodge (3) dodgeball (3) dodgeball world championships (1) döntés (1) double edit (1) download (1) downloading (1) dpad (1) dragon (2) draw (2) druid (3) dubai (1) duck (1) duck grab (1) duel (3) dust (2) e-mail (2) e-mail cím (2) e-mail címe (1) EA (2) ea.com (1) eagaming (1) eaplay (1) early (1) earlyacces (1) earnings (1) earthquake (1) easy (2) ea support (1) echo mode (1) edit (1) editor (1) edits (1) egészség (1) egészséges játék (1) egészségkalauz (1) electronic (1) elemental (1) elérhetőség (1) eletronic arts (1) elf (1) elfgiftel (1) elgifteli valaki? (1) elképzelés (1) emote (1) emotes (1) emulátor (2) end (3) ending (3) end of february (1) enjoy (5) epic (13) epicgames (3) epic games (19) epic games publishing (1) epic games shutting down the rumbleverse (1) epic games store (1) epic games support (1) epic launcher (1) építésmentes (1) equip (1) Era of Chaos (1) erőnlét (1) esport (2) eszköz (2) evasion (1) event (2) events (1) evolution (1) example (1) experience (3) experiences (2) expert (2) f2play (1) facebook (8) facebook groups (1) fails (1) fake (2) fal (1) falling (1) false (2) false information (1) falu (1) family (2) family guy (2) fantasy (1) Far Cry 3 (1) fast (1) fb (2) february (1) fejlemények (1) felhasználónév (1) feliratkozás (1) feltámádás (1) festival (2) field (2) fighting game (1) figth (6) figther (3) figthing (4) figthinggame (1) figthing battle royale (1) figthting (1) figth agains real player (1) figth game (1) figyelmeztetés (1) find (1) fire (1) first (3) firstlook (1) First Battle (1) first battle (1) first look (2) first person shooter (1) first session (1) flashparty (1) floor (3) follow (2) follower (2) folytatás (1) football (1) format (1) fortnite (10) fortnite battleroyale (1) fortnite community (1) fortnite esport (1) fortnite gift (1) fortnite közösség (1) fortnite movement (1) fortnite new mode (1) fortnite pinterest (1) fortnite skin (1) fortnite tank (1) fortnite tip (1) fortnite tips (1) For Cry 6 (1) for honor (1) For Honor (1) foul (1) fouls (1) foxnews (2) fps (1) francine smith (1) free (2) freetoplay (1) free game (3) free tip (1) free to play (2) frenchise (1) friend (1) friends (1) friendsrequest (1) frissítés (1) front block (1) függőség (1) ful (1) full (2) full power (1) futtatás (1) futurama (2) gadget (2) galaxy (1) game (53) gamedevelopement (1) gameiwithmeblog (9) gamemode (6) gamemodes (1) gameplan (2) gameplay (19) gameplay video (1) gamer (45) gamerblog (1) gamerguide (1) gamerlife (1) gamer blog (1) games (29) gamevideo (1) gamewith.blog.hu (18) gamewith.me.blog.hu (3) gamewithe.blog.hu (1) gamewithme (2) gamewithme.blog (2) gamewithme.blog.hu (30) gamewithme.blog.hu discord (1) gamewithme13twitter (1) gamewithmeblog (23) gamewithmeblog.hu (1) gamewithmeblogdiscord (1) gamewithmebloginsta (1) gamewithmebloginstagram (1) gamewithmeblogpinterest (1) gamewithmeblogyoutube (1) gamewithmeblog discord (1) gamewithmeblog insta (1) gamewithmeblog instagram (1) gamewithmeblog youtube (6) gamewithmeyoutube (1) gamewithme blog (1) gamewithme youtube (4) gamewith me youtube (2) gamez (1) game blogger (1) game controls (1) game with me (16) game with meg blog (1) game with me blog (6) Game with me blog (1) game with me hearthstone (1) game with me video (1) game with me youtube (9) game with me yt (1) game with me blog (1) gaming (52) gamingblogger (1) gamingvideo (1) gaming blog (1) gaming channel (1) gaming developer (1) gaming news (1) gamplay (3) Garen (1) gawewithmeyt (1) GeekLabs (1) gem (2) gemgrab (1) gems (1) gems of war (1) germany (1) Ghost Recon (1) Ghost Recon Breakdow (1) gift (1) global (1) global rankings (1) gls delivery (1) gls futár (1) god (1) gods (1) gold (6) golden crates (1) goldguide (1) goldmagagement (1) goldmining (1) goldstrategy (1) goldust (1) gold guide (1) good? (1) good or not? (1) google (1) grab (3) grammer (1) grand (1) grandslam (1) grand slam (1) griffin (1) ground (3) Grow Home (1) grow home (1) gto (1) guide (39) guideline (3) guides (1) gum (1) gumi (1) guy (2) gyakorlás (1) győzelem (1) gyűjtés (1) habbit (1) habbits (1) halhatatlan (1) halukapitany (1) hangerő (1) Hangry Shark Evolution (1) hard (1) harleyquinn (1) harpy brynn (1) használat (1) hatás (1) heal (3) health (3) hearthston (1) hearthstone (20) hearthstone arany (1) hearthstone craftolás (1) hearthstone dust (1) hearthstone fire festival (1) hearthstone magyar (1) hearthstone math (1) hearthstone mercenaries (1) hearthstone pay to win (1) hearthstone wild (1) hearthstone xp farming (1) hello (1) helmet (1) help (9) helpful (2) help for optimal gaming (1) Henry Cavill (1) hero (3) heroes (5) heroes of warcraft (1) heroes of world craft (1) hi! (1) hide (1) high (2) highbuilding (1) highground (1) high ground (1) higth ground retakes (1) hit (2) hitting (1) hogyan (1) hogyan craftolj (1) hogyan csináld (1) home (2) homeoffice (1) hoppy (1) hosszútávú gondolkodás (1) host recon (1) hotel (1) house (1) how (1) howto (1) how can (1) how it work (1) how to (9) how to be better (2) how to build (1) how to build in fortnite (1) how to climb mountain (1) how to crafting (1) how to get high ground (1) how to improve (1) how to move (2) how to play (1) how to play all star blast (1) how to trick (1) hs (5) hs hun (1) hulk (1) HUN (2) hun (3) hungarian (2) hungarian blogger (1) hungarian fortnite community (1) hungarian poker streamer (1) hungarian rankings (1) hungary (4) hungry shark (1) hunter (4) hun gamer (2) hun hs (1) hu gaming (1) iampuma (1) icon (1) iconic (1) image (1) imagen (1) immortal fenyx (1) Immortal Fenyx Rising (1) improve skills (1) inferno (1) inferno mode (1) informatika (1) information (2) ingyen (1) ingyenes (2) insider.com (1) insta (2) instagram (33) integration (1) interjú (2) interwiew (1) introduce (1) introduction (3) io guard (1) írás (1) iras (1) irish (1) irish whip (1) iron (2) irongalaxy studios (3) ironman (1) iron galaxy studios (1) island (3) island 2021 (1) italy (1) játék (15) jatek (2) játékfüggőség (1) játékmód (2) jatekok (67) játékok (4) jatekokok (1) jelszó (3) jessica jones (1) join (3) joker (1) joker2 (1) jövedelem (1) jump (4) jumpclimb (1) jumps (1) június (1) juniusi (1) just (1) Just Dance (1) just dance 2021 (1) just macaw (1) jutalom (1) kapitany (1) kár (1) karakter (1) karakterek (1) károk (1) káros (1) kártya (2) kártyajáték (5) kartyajatek (1) kbm (3) kép (1) képesség (1) kérdések (1) kernel (1) key (2) keyboard and mouse (1) keybor (1) keybord and mouse (2) kezdő (1) kick (1) kicking (1) kick variations (1) kiegészítő (1) király orsolya (1) kiszolgálás (1) klaus (1) knigth (1) knockout (3) knockoutcity (3) knockout city advices (1) knockout hideout (1) ko (1) kocsma (3) kocsmai (1) kocsmai verekedés (1) kompatibilis (2) koncz patrik (1) kontroller (3) könyv (1) konzol (1) konzolsec (1) követés (1) közösség (3) kulcs (2) küldetés (1) kutatás (1) kutató (1) láda (1) ládanyitás (1) ladder (1) launcher (1) league (2) league of legends (1) learn (4) legend (1) legendary (3) legends (2) legends of runterra (2) Legends of Runterra First Battle (1) legends of runterra challange (1) leírás (2) lépés (2) lépésről lépésre (1) lesson (1) letsplay (1) lets get started (1) letter (1) levél (1) level (1) levelezés (1) levelup (2) level 100 (1) lezárás (1) life (1) lifetime (1) like (1) line (1) link (3) links (2) list (1) live (1) log (1) logic (1) login (1) lois griffin (1) loius (1) longlife (1) look (1) looser (1) loot (3) lootbox (1) looting (1) lopás (1) LoR (1) lor (1) Lor all challanges (1) LoR series 1. part (1) lose (2) lövölde (1) low price (1) luck (1) lucky (1) lunch (1) macaw (1) magazine (1) mage (5) MAGYAR (1) magyar (6) magyarázat (1) magyarország (1) magyar fornite közösség (1) magyar fortnite (1) magyar hearthstone (2) magyar hs (1) magyar közösség (1) mail (1) management (1) map (6) maps (1) map analysis (1) map help (1) marvel (1) marvelfilm (1) marvelfimek (1) MarvelSnap (1) marvelszínészek (1) mászás (2) match (1) matek (2) matematika (1) material (1) materials (1) math (2) mathematic (1) math game (1) may (1) me (8) mechanic (3) mechanika (2) medium (1) meg (1) megfigyelés (1) megoldás (1) megoldódott (1) meg griffin (2) memory (1) mental (2) mentális (1) mentális egészség (1) mental game (1) mental health (1) menu (2) menü (1) menüsor (1) menu system (1) mercenaries (2) mercenaries cart (1) mercenaries shop (1) merch (1) mese (1) message (1) messages (1) meta (1) metal crates (1) meta report (1) meta report 2021 (1) mewe (9) Michael Keaton (1) milan (1) mill (1) minden (1) mindgame (1) mini (1) minion (3) mobil (3) mobile (1) mobilgames (1) mobilgaming (1) mobiltelefon (2) mód (2) mode (9) modes (1) money (2) monopoly (1) Monopoly (1) monster (1) moonball (2) mordex (1) more space (1) mortal kombat (1) mortal kombat film (1) mortal kombat movie (1) motel (1) motivation (1) mount (1) move (9) movement (4) moves (5) moveset (1) mozgás (1) mug (1) multi (1) multifunction (1) multigaming (1) multiplayer (1) multiversus realease date (1) munich (1) munka (1) murloc (1) muscle (2) musclememory (1) mutanus (1) Natalie Portman (1) Nefarian (1) negative (1) never spend 0 (1) new (10) newest (1) newgame (3) news (2) new game (7) new game in 2022 (1) new game mode (1) new mode (3) new weapon (1) nexus (1) nix (1) not (1) no build (1) number (1) nyíl (1) nyitás (1) nzoth (1) obelisk (1) of (1) offense (2) offensive (1) office (1) okítás (1) oktatás (1) oktató (4) one (1) online (1) online games (1) online gaming (1) opcionális (1) openion (1) open letter (1) opponent (1) optimal (1) or (1) oracle (1) order (1) origin (1) ötlet (1) out (1) own island (2) pad (1) paladin (3) palmtree (1) part (1) party (1) partyflash (1) part 3 (1) part one (1) patient (1) pawtucket beer (1) pay (1) payment (1) payments (1) payout (1) pay to win (1) pc (12) peking (1) perk (1) perks (1) permission (1) peter (1) peter griffin (2) phoenix (1) phone (1) pig (1) piggy (1) ping (1) pirates (1) place (1) plan (1) platform (2) platformer (1) platinum (2) platinumshop.hu (1) play (11) player (1) playes (1) playground (1) playing (4) playload (1) playmoney (1) playstation (3) playstation5 (1) play áruház (1) play for free (2) play responsible (1) play station 4 (1) play station 5 (1) plugin (1) poker (1) pokerchips (1) pokerexpert (1) pokerstreamer (1) pont (1) pontok (1) position (2) positioning (1) positions (1) positive (1) post (3) power (3) practice (4) practicing (1) price (1) pries (1) priest (4) Prince of Persia (1) private (1) problem (1) probléma (1) problemsolved (1) product (1) program (4) programming (2) programs (1) protect (1) protect the crown (1) ps4 (5) ps5 (5) pszichológia (1) publishing (1) puma (1) punching (1) pve (1) pvp (1) pyramid (3) quagmire (1) queastions (1) quest (2) quilbor (1) quohog (1) r6 (2) Rabbids (1) rabbids (1) rage (1) ragnaros (2) Ragnaros (1) Ragnaros the Firelord (1) Rainbowsix Siege (1) rainbow six siege (1) rainbox six siege (1) random (1) rangsor (1) ranked (4) rankedplay (1) rankings (1) rare (3) rating (1) rayman (1) Rayman Legends (1) realease (2) realease date (1) real money (1) reborn (2) reborn heroes event (1) reborn heroes event guide (1) recents (1) reddit (1) reghunterz (1) reghunterz team streamer (1) regisztráció (1) rendelés (1) rendszer (5) request (1) resing (1) respectpoint (1) respwan (1) result (1) results (1) result of session end (1) rész (1) retake (1) retakes (1) reward (3) rewind (1) riot (2) riotgames (1) riot games (2) rl (1) rl esport (1) robbanás (1) robbantás (1) rock (1) rocket (2) rocket launcher (1) rocket league (4) rocket league e-sport (1) rocket league hungary (1) rocket league training (1) rocket league training packs (1) roger (1) rome (1) romur (1) rotate (1) rouge (3) royale (4) rpg (1) rule (1) rules (1) rumble (1) rumbleverse (11) rumbleverse combo (1) rumbleverse combos (1) rumbleverse news (1) rumbleverse session 2 (1) rumbleverse shutting down (1) rumbleverse twitter (1) rumbleverse announcements (1) Rumbleverse Facebook Group (1) runing (1) ruppert bear (1) Ryan Reynolds (1) safe (3) safeplace (1) safety (1) sale (1) sarge (1) sarkantyű (1) saul (1) save (1) schoki 1910 twitch (1) scoobydoo (1) screen (1) screenshot (1) second (1) second dinner (1) secret (1) segitech (7) segítség (9) select (1) series (3) series 4 (1) server (4) server shutting down (1) services (1) session (1) session 6 (1) session ending (1) settings (3) shake (1) shaman (2) shanghai (1) share (1) shield (1) shield maldon brynn (1) shooter (5) shooter game 2023 (1) shooting (1) shop (3) short lesson (1) shotgun (1) show (2) show you (1) shutting down (1) side climb (1) signes (1) siker (1) sikerült (1) silver (1) simple (1) simulator (1) skeleton (1) skill (6) skills (6) skill list (1) skin (1) skull (1) slam (1) smash (1) snail (1) snail into puma (1) snap (1) soccer (1) social (6) socials (2) social media (1) soft (1) solve (1) solved (1) solver (1) sony (1) sorozat (4) sorrend (1) soul (1) space (2) special (4) special attack (1) special event (1) special move (3) special moves (1) spell (2) spiderman (1) spin (1) spin kick (1) sport (2) sportgame (2) sportgaming (1) sportkeeda.com (1) squad (1) stair (1) stairs (1) stamina (6) standard (5) standard decks (1) stan smith (1) star (1) stars (1) stat (1) stats (1) steam (8) step (2) stepbystep (2) steps (1) step by step (4) steve smith (1) stewie (1) stewie family guy (1) stewie griffin (2) stewie toy (1) stone (1) store (1) story (1) stragety (1) strairs (1) stratégia (1) stratégiai utmutató (1) strategies (1) strategy (7) strategy card game (1) strategy game (1) streamer (2) strength (1) strike (1) striker (1) striking (1) strory (1) structures (1) studio (1) studios (2) success (1) suicide squad (1) summer (1) super (1) supercell (1) superhero (1) superheroes (1) superman (2) superskills (1) super double jump (1) super strength (1) suplex (1) support (3) support e-mail (1) support email (1) swipe (1) system (3) szakmai (1) szakmai vélemény (1) számítógép (1) számok (1) szenvedély (1) szerver (1) szever (1) szivárgás (1) tablet (1) tackle (1) takedown (1) takedown defense (1) taktika (1) taktikai lövölde (1) talk (1) talking (1) támadás (3) tanács (5) tanácsok (1) tanítás (1) tank (1) tankbattle (1) tanulás (1) tanulság (1) tapasztalat (2) tapasztalatok (3) tartalom (5) táska (1) taunt (1) tavern (9) tavern brawl (9) teach (1) teacher (1) teaching (1) team (5) teambased (3) teambased game (1) teambattle (1) teamdeatchmatch (1) team figth (1) tech (2) techblog (1) technical (1) technika (1) technique (5) tekercs (2) tekken (1) telefon (3) telephone (1) teljesképernyő (1) tempo (1) térkép (1) terros (1) tévhit (1) texas holdem (1) texas holdem poker (1) thank you (1) the (1) the crown (1) thief (1) third part (1) this (2) this week (3) thor (1) thoughts (1) thumbstick (1) tier (2) tiltás (2) tiltásom története 2 rész (1) tilted towers (1) tip (5) tipp (4) tips (11) told (1) Tom Clancys (1) Tom Clancy Splinter Cell Tomorrow (1) tool (1) tools (3) történet (1) toss (1) to win (1) training (2) training packs (1) travel (1) travel point (1) tree (2) trick (4) tricks (1) triple edit (1) trophies (1) trophy (1) trow (2) trowing (1) true (1) trükk (2) trükkök (1) tudás (1) tudni (1) tudnod kell (1) tunneling (1) turbo (1) türelem (1) turn (1) turnbase (1) tutoria (3) tutorial (32) tutorials (3) tutorial video (1) tweezershun (1) Twitch (1) twitch (1) twitter (25) type (2) ubi (3) ubisoft (7) ubisoft developments (1) ufc (1) ufc mobile (1) új (3) új játék (1) új játékmód (1) uknow (1) ultimate attack (1) unboxing (1) universal (1) update (1) updtate (1) uplay (1) urban legend (1) usa (2) use (1) usefull (1) using (1) útmutatás (1) útmutató (3) üzenet (1) üzlet (1) val (1) válasz (1) válaszható (1) válaszok (1) választás (1) valhalla (1) valorant (1) valorant hungary (1) változás (1) vampire (1) varázslat (1) vásárlás (1) védekezés (1) védelem (2) védő (1) védőgumi (1) vélemény (2) venom (2) venom2 (1) verekedés (1) verekedős (1) videó (7) video (19) videogame (7) videogames (6) videojatek (1) videójáték (2) videok (46) village (1) visszakaptam (1) visszatérés (1) visual (1) vlacko (1) wailling (1) wall (4) wall grab (1) war (1) warlock (3) warrior (3) war 2023 (1) Watcdogs Legion (1) watchdogs2 (1) Watchdogs 2 (1) weapon (4) webáruház (1) webshop (2) website (2) week (3) weekly (1) westlergame (1) whip (1) why (1) wild (6) wild decks (1) win (4) windows10 (1) windows10crush (1) windows11crush (1) windows11 update (1) winner (1) winnie the pooh (1) wish (1) wishes (1) with (7) with me (2) wonderwoman (1) woodplank (1) wood crates (1) workshop (1) world chamipionships (2) world of warcraft (1) wow (2) wrest (1) wrestler (2) wrestling (3) wrong useless (1) wwe (2) wwe 2022 (1) wwe moves (1) wwe raw (1) x (1) xbox (16) xbox360 (1) xboxone (1) xboxones (1) xbox accessories (1) xbox case (1) xbox community (2) xbox contoller (2) xbox controller (3) xbox facebook groups (1) xbox hungary (1) xbox kit (1) xbox one (1) xbox one s (1) xbox tools (1) xd (1) xd studios (1) xp (4) xprendszer (1) xp farming (1) xp gain (1) xp gaining (1) xp guide (1) xp rendszer (1) xull (1) y (1) yotube (1) youtube (29) youtube channel (2) youtube csatorna (2) youtube game (1) youtube gamer (1) youtube gaming (7) you know (1) yt (3) Zack Snyder (1) zárás (1) zephrys (1) zuhanás (1) Címkefelhő
süti beállítások módosítása